Diensten

Kaarten & Badges

Toegangskaarten, lidkaarten, kortingskaarten, abonnementen, getrouwheidskaarten, klantenkaarten: het plastic kaartje zit in ieders portefeuille.

Wij helpen u te onderscheiden van de concurrentie!

Opdruk, dikte, speciale vorm of vernieuwende aspecten als 3D of transparantie laten u de kaart moduleren tot echte collectors items. Of het nu gaat om enkele exemplaren of miljoenen kaarten voor telecom of grootdistributie in bulklevering.

Lees meer…

Personalisatie

Plastic kaarten kunnen worden voorzien van identificatiegegevens. Een naam, nummer of pasfoto zijn enkele visuele mogelijkheden om personen te controleren. Ook kan een kaart digitaal gelezen wordend door middel van een Barcode of QR-code die met kassascanners gelezen kunnen worden.

Lees meer…

Accessoires

Geef jouw kaart een professionele uitstraling door een lanyard rond de nek te dragen met bijhorende kaarthouder.

Creëer daarmee een uniek imago voor jouw bedrijfje of organisatie.

Cardcenter biedt een breed gamma aan van kaarthouders, clips, jojo’s en lanyards. Ook cardwallets of cardboxes om kaartjes in op te bergen.

Lees meer…

Mailing

Cardcenter levert complete services. Van grafisch ontwerp tot de brievenbus.

U geeft uw adressen en wij verzorgen het printen van uw briefpapier en de enveloppen. Vervolgens brengen wij de kaart aan op uw gepersonaliseerde brief en plaatsen de mailing onder enveloppe. Dit zowel met of zonder toevoegen van de plastic kaart. Eens alle handelingen uitgevoerd verzorgen wij de postafgifte bij Masspost centra. Een volledig pakket van A tot Z.

Lees meer…

Loyalty systeem

PUNTEN SPAREN: ideaal spaarprogramma voor winkeliers die zoeken naar eenvoudig punten sparen en deze punten laten inruilen voor aankopen uit de winkel.

BEURTENKAART: zet eenvoudig 10 beurten op de beurtenkaart en verminder deze bij iedere aanvang van de les of sessie in uw club, wellness of andere omgeving.

BETAALKAART: laad de kaart op met een bedrag en gebruik deze als betaalmiddel in de club of gebruik de kaart als cadeau voor de winkel.

Lees meer…

DILOCA – Uw Digitale Kaart

Een DIGITALE KAART voor uw organisatie!

  • Voorzie uw klanten van een volledige digitale kaart!
  • Snel en gemakkelijk!
  • Geen plastic, geen afval, geen transport en geen energie!

Wij maken uw digitale kaart voorzien van uw identiteit, logo, adres, afbeelding en QR-code.

Gebruik het als een nieuwe digitale klantenkaart, ledenkaart, ticket of toegangsvoucher …

Lees meer…

> Vraag prijs aan