Mailing

Cardcenter levert complete services. Van grafisch ontwerp tot de brievenbus.

U geeft uw adressen en wij verzorgen het printen van uw briefpapier en de enveloppen. Vervolgens brengen wij de kaart aan op uw gepersonaliseerde brief en plaatsen de mailing onder enveloppe. Dit zowel met of zonder toevoegen van de plastic kaart. Eens alle handelingen uitgevoerd verzorgen wij de postafgifte bij Masspost centra. Een volledig pakket van A tot Z.

 

Mailing

 

 

Wij verzorgen uw mailing van A tot Z zodat u zich met interessantere zaken kunt bezig houden. Wij kunnen alle mailings aan interessante prijzen aanbieden.

Gepersonaliseerde kaarten kunnen door ons worden aangebracht op een varia van gepersonaliseerde documenten: inschrijvingsformulieren, briefhoofden met variabele velden…

De documenten en enveloppen kunnen elke gewenste vorm hebben! De gegevens worden door u aangeleverd op elektronische wijze (Excel, Word, of andere databases).

Wij selecteren de benodigde velden en drukken deze dan af op een A4 document waaraan wij de bedrukte kaart zullen bevestigen met overeenstemmingscontrole. De brief met kaart wordt vervolgens geplooid,  in een enveloppe gestoken, en aan de post bezorgd.

Of we leveren alles persoonlijk af aan u.

Ook allerlei handmatige werken zoals verpakkingen en manuele afwerking van producten verzorgen wij graag voor u!

> Vraag prijs aan