Loyalty systeem

PUNTEN SPAREN: ideaal spaarprogramma voor winkeliers die zoeken naar eenvoudig punten sparen en deze punten laten inruilen voor aankopen uit de winkel.

BEURTENKAART: zet eenvoudig 10 beurten op de beurtenkaart en verminder deze bij iedere aanvang van de les of sessie in uw club, wellness of andere omgeving.

BETAALKAART: laad de kaart op met een bedrag en gebruik deze als betaalmiddel in de club of gebruik de kaart als cadeau voor de winkel.

Punten sparen met LOYPOS

LOYPOS is een spaarsysteem voor bedrijven die iets meer nodig hebben dan alleen een mooie klantenkaarten met hun logo en een barcode.

Met LOYPOS kunnen uw klanten PUNTEN SPAREN. U kunt deze punten toevoegen door een percentage van de aankoop weg te schrijven in het systeem. Dus iemand koopt voor 50 euro en u schrijft een ingesteld percentage bijv. 5% op de kaart waardoor er 2,5 punten worden bijgeschreven.Wanneer men het bedrag wenst in te wisselen voor een korting, een waardebon of cadeauartikelen welke u beschikbaar stelt, vult u de waarde in en vermindert u deze van de kaart.

Een beloning na een aantal bezoekjes of aankopen werkt nog altijd! Hoe meer de klant kan sparen, hoe sneller hij terugkomt.

SPAARKAARTEN worden veel gebruikt bij kappers, bakkers, slagers, decoratiewinkels, drankhandels, sportwinkels, retailzaken, hotels en restaurants.

Gewoon een bedrag toevoegen en LOYPOS berekent de korting. Geef in ruil voor de punten een WAARDEBON of GIFTCARD voor een volgend bezoek.

Beurtenkaart

U zet een aantal beurten op de kaart en bij iedere keer dat uw klanten gebruik maken van uw diensten vermindert u 1 of meerdere punten. Ideaal voor wellness, fitness, verzorging of andere sportieve verenigingen.

Een VOORDEELKAART waarbij een klant bijvoorbeeld 11 beurten koopt, maar er voor slechts 10 hoeft te betalen, is ook een optie. Het grote voordeel hierbij is dat je het bedrag al op voorhand in kas hebt. De korting of het voordeel moeten wel groot genoeg zijn om dit systeem te doen slagen, anders kijken consumenten liever de kat uit de boom.

Betaalkaart

U kunt LOYPOS gebruiken om een BETAALKAART voor uw vereniging te maken. Zo kunt u binnen de kantine van uw Club of Bar Restaurant een bedrag op een kaart zetten en deze waarde in mindering te brengen bij iedere aankoop tot deze weer op 0 staat.

LOYPOS werd speciaal ontwerpen als intern betaalsysteem voor clubs en verenigingen. Het programma staat toe om een bedrag aan een kaart te koppelen als een soort pre-paid betaalkaart waar vervolgens uw consumpties mee verrekend kunnen worden. Zo kunt u uw eigen leden een voordeel geven ten aanzien van bezoekers.

> Vraag prijs aan